Logotyp

Göteborgs Långfärdsskridskoklubb

Välkommen till GLSK:s hemsida!

Västsverige erbjuder ett rikt utbud av varierande sjöisar och de tillfällen havet lägger sig har vi enastående isar. GLSK verkar för att ge långfärdsskridskoåkare i Göteborgsområdet goda förutsättningar för upplevelserik och säker skridskoåkning. Det mesta på vår hemsida är bara tillgängligt för våra medlemmar, men du kan titta på vår Facebook-sida, www.facebook.com/glsk.se, så får du veta lite mer vad du kan uppleva i vår klubb!

Som medlem i GLSK får du ta del av aktuella isobservationer från hela landet med förslag på lämpliga åkområden. Och givetvis får du följa med på våra ledarledda skridskoturer! Under säsong ordnar vi så fort tillfälle ges utfärder med varierande svårighetsgrad. Vi erbjuder också utbildningar för våra medlemmar. Detaljerad info om medlemskap, våra utbildningar etc hittar du under menyn GLSK ovan.

Du registrerar dig själv som medlem genom att klicka på knappen "Ny användare" ovan och välja "Registrera dig som medlem". Du får då direkt tillgång till våra medlemsidor med isinformation från hela landet. Notera kravet på att först delta på en välkoimmenträff för att få följa med på våra klubbutfärder.

 

 

Sist oppdatert 2024-06-07
Skridskobild